Hotellpaket - Auschwitz

Hotellpaket

Planerar ni att besöka utställningen och samtidigt stanna kvar i Malmö har vi ett samarbete med hotell i Malmö som erbjuder paketlösningar med entré till utställningen.

Malmö Arena Hotell

Hyllie Boulevard 12

215 32 Malmö

I paketet ingår:

  • 1 övernattning i delat dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Inträde till utställningen

Pris: från 595:-/person (priset varierar beroende på tillgänglighet).

Logidelen i paketet är avbokningsbar fram till 2 dagar före ankomst medan biljettdelen i paketet icke är av- eller ombokningsbar.

Bokning: +46 40 642 04 00 eller mejla reservation@malmoarenahotel.com, uppge Auschwitzutställningen. Bokningen är öppen vardagar kl 8-17.

BW Plus Hotel Noble House

Per Weijersgatan 6

211 34 Malmö

Hotellerbjudande på BW Plus Hotel Noble House samband med besök på Auschwitz utställningen. Hotellet är centralt beläget vid Gustav Adolfs Torg i Malmö, med eget garage samt goda kommunikationer till utställningen på Malmö Mässan. Förutom ett myllrande folkliv runt knuten, kan ni njuta av lugnet på hotellet med dess lekfulla inredning i bar & restaurang samt bastu och minigym.

Pris: 1345: – för två personer i delat standard dubbelrum en natt, med frukostbuffé samt inträde till utställningen.Erbjudandet gäller fram till 29 januari 2023 i mån av plats med ankomst torsdag t o m söndag. Logidelen i paketet är avbokningsbar fram till 2 dagar före ankomst medan biljettdelen i paketet icke är av- eller ombokningsbar.

Bokning: info@hotelnoblehouse.se och uppge ”Utställningen Auschwitz” när du bokar.